ВходРеклама

Имоти

Под наем - Варна - Лятно кино Тракия
Цена за наем : 500 лв.
Площ : 50 m?

Детайли
Нов гараж
Детайли
Цена за продажба : 15 600 лв.
Площ : 20 m?

Детайли
Варна - Виница
Детайли
Цена за продажба : 11 000 лв.
Площ : 19 m?

Детайли
Гараж - Варна - Левски
Детайли
Цена за продажба : 21 450 лв.
Площ : 26 m?

Детайли
Варна - Колхозен пазар
Детайли
Цена за продажба : 25 300 лв.
Площ : 20 m?

Детайли
Подземно паркомясто
Детайли
Цена за продажба : 15 600 лв.
Площ : 16 m?

Детайли
ПРОДАВАМ Гараж - тухлен
Детайли
Цена за продажба : 16 180 лв.
Площ : 20 m?

Детайли
Garaj-BG.com Ревю От Божил Климентов, CEO в REPR Рейтинг: 4.5 от 5. "Наистина един от най-добрите сайтове за продажба и отдаване под наем на гаражи и паркоместа, които съм виждал!"

Партьори

Статута на гаража
Сряда, 18 Януари 2012 18:51

За територията на София вече е налице забраната да се променя статута на гаражи в съществуващи (заварени) сгради по чл. 18, ал. 3 от Закона за устройство и застрояване на Столична община.

Там изрично се казва, че предназначението на гаражи в съществуващи сгради не може да се променя. Така, че ако имате планове да си купите гараж с цел да го ползвате като фризьорски салон, магазин за храни или дрехи, или нещо подобно, то по-добре си купете помещение, което е с такъв статут. Има вариант, в който ако се докаже, че имота не е архитектурно достъпен и технически не може да изпълнява функцията си, то тогава има вероятност да се смени статута. Друг вариант е ако гаража е към къща, а вие разполагате с достатъчно паркоместа в двора.

Към момента все още е възможно тази забрана да бъде избегната на много места в провинцията. Очаква се в най-скоро време тя да навлезе и за територията на цяла България, което е абсолютно нормално - гаражите са за това, да се държи кола в тях, а не да се продават гащи и закуски!

Гараж - магазин

Въпреки, че доста хора са против въпросния закон - това е приемлива стъпка, която трябва да се направи, за да се улеснят всички при движението си в градовете. И както един велик човек беше казал: "Проблема при шофирането в големия град не е толкова самото шофиране, колкото момента, в който ти се наложи да спреш някъде!"

 
redrube.mobi tube8 uporn.icu spycamera.club