ВходРеклама

Имоти

Под наем - Варна - Лятно кино Тракия
Цена за наем : 500 лв.
Площ : 50 m?

Детайли
Под наем - Варна - Бриз
Цена за наем : 100 лв.
Площ : 29 m?

Детайли
Подземно паркомясто
Детайли
Цена за продажба : 15 600 лв.
Площ : 16 m?

Детайли
Нов гараж
Детайли
Цена за продажба : 15 600 лв.
Площ : 20 m?

Детайли
Гараж - Варна - Левски
Детайли
Цена за продажба : 21 450 лв.
Площ : 26 m?

Детайли
Варна - Виница
Детайли
Цена за продажба : 11 000 лв.
Площ : 19 m?

Детайли
Под наем - Варна - Левски
Цена за наем : 45 лв.
Площ : 13 m?

Детайли
Garaj-BG.com Ревю От Божил Климентов, CEO в REPR Рейтинг: 4.5 от 5. "Наистина един от най-добрите сайтове за продажба и отдаване под наем на гаражи и паркоместа, които съм виждал!"

Партьори

Защо да си построим гараж - част 1
Събота, 28 Януари 2012 10:23

  • Търсите начин за подобряване на вашия дом?
  • Имате нужда от място за вашето хоби?
  • Искате сигурност за колата си?

Един начин, който експертите препоръчват за удовлетворяването на тези нужди, е изграждане на самостоятелен гараж. Независимо дали сте мислили за изграждането му от известно време, или идеята е нова за вас, е важно да имате предвид, че едно такова допълнение към вашия имот, ще подобри цялостната функция на вашия дом и ще се окаже доста ценен актив. Не само гаража е по- добре защитен от паркинг, но също така той може да предложи пространство за съхранение на продукти или да служи като работна площ или място ,където да упражнявате хобито си.

Прегледайте списъка по-долу и разберете няколко причини, поради които, изграждането на гараж ще подобри вашия д Сигурност

Сигурност

Основната функция на гаража е да съхранява и защитава вашият автомобил. Затворена структура, като например гараж може да защити семейният автомобил от градушки, дъждове , слънце и кражби. Той също ще защити вашето превозно средства от падане на клони и други отпадъци по време на гръмотевични бури.

А кой иска да изстъргва скреж, лед и киша от прозорците си всяка сутрин преди работа, през зимните месеци?

Не забравяйте да разгледате гаража като защита от крадци!

Когато автомобилът ви е паркиран безопасно в заключен гараж, шанса е по-малък от автокражба или повреда на имуществото ви, отколкото, когато е паркиран върху алеята на улицата. Ако мислите, че колата ви е в безопасност, помислете пак.

Всяка година се похищават над 10 милиона автомобила, още безброй биват повредени по някакъв начин – счупени прозорци, надраскана боя, счупени фарове и други "благинки".Да не забравяме, че наскоро държавата беше пропищяла от вандалите, които палеха коли, едва ли не под носа на хората. За справка, нито една кола, която е била в гараж, не е "пострадала".

Дори прехваленият платен паркинг не дава необходимата сигурност, 34 % от всички повреди по колите стават в уж охраняеми паркинги.

Очаквайте втора част по-късно през деня!

 
redrube.mobi tube8 uporn.icu spycamera.club