ВходРеклама

Имоти

Варна - Виница
Детайли
Цена за продажба : 11 000 лв.
Площ : 19 m?

Детайли
Подземен гараж - Варна - Електрон
Детайли
Цена за продажба : 5 400 лв.
Площ : 34 m?

Детайли
Варна - Колхозен пазар
Детайли
Цена за продажба : 25 300 лв.
Площ : 20 m?

Детайли
Под наем - Варна - Лятно кино Тракия
Цена за наем : 500 лв.
Площ : 50 m?

Детайли
ПРОДАВАМ Гараж - тухлен
Детайли
Цена за продажба : 16 180 лв.
Площ : 20 m?

Детайли
Подземно паркомясто
Детайли
Цена за продажба : 15 600 лв.
Площ : 16 m?

Детайли
Гараж - Варна - Левски
Детайли
Цена за продажба : 21 450 лв.
Площ : 26 m?

Детайли
Garaj-BG.com Ревю От Божил Климентов, CEO в REPR Рейтинг: 4.5 от 5. "Наистина един от най-добрите сайтове за продажба и отдаване под наем на гаражи и паркоместа, които съм виждал!"

Партьори

Защо да си построим гараж - част 2
Събота, 28 Януари 2012 18:23
Място за вашето хоби

Понякога, изграждането на гараж ви дава възможност да го използвате като стая,в която да упражнявате хобито си . Някои гаражи включват специални пространства, като работилници или стая, в която съхранявате някакви продукти.

В други случаи, цял гараж може да служи като работилница или място за дървообработка. Можете да планирате гаража си с таванско помещение, което да използвате като офис или шивашко ателие.

Хоби

Складиране и съхранение

Много хора изграждат самостоятелни гаражи, за да добавят допълнително пространство за съхранение в домовете си. В случай на строеж на гараж за 3 автомобила, може би само два ще бъдат паркирани. Третото място може да се използва, за съхранение на кутии или таванско помещение за съхранение на семейните велосипеди, спортни съоръжения, различни видове косачки за трева, инструменти и много други.

А таванското помещение на гараж може да предложи място за съхранение на сезонни продукти, празнични декорации и други орнаменти.

Собствениците на дома могат да се изградят самостоятелен гараж, който да се използва като магазин за части, инструменти и други. Практически, гаража може да бъде използван за всичко което ви хрумне, стига да имате необходимото законово право.

Възможностите за съхранение са безкрайни, а добавянето на таван, допълнително засилва предимствата на гаража

Складиране и съхранение

Извод

Не забравяйте за стойността , която новият обособен гараж ще донесе за вашият дом. Когато добавяте такава практическа и полезна структура, като например гараж, това ще повиши стойността на вашия дом. Ако някога ви се наложи да продаде къщата си, вие ще имате добра възвръщаемост на инвестициите си.

Лесно е да се види защо добавянето на гараж във вашия дом или имот ще подобри цялостната му функция, ще отговори на вашите нужди за паркинг, работното пространство и съхранение. Освен това, обособените гаражи са на разположение в широк диапазон от размери и архитектурни стилове, което гарантира съответствието с вашият красив дом.

 
redrube.mobi tube8 uporn.icu spycamera.club