ВходРеклама

Имоти

Гараж - Варна - Левски
Детайли
Цена за продажба : 21 450 лв.
Площ : 26 m?

Детайли
Под наем - Варна - Лятно кино Тракия
Цена за наем : 500 лв.
Площ : 50 m?

Детайли
Нов гараж
Детайли
Цена за продажба : 15 600 лв.
Площ : 20 m?

Детайли
Подземен гараж - Варна - Електрон
Детайли
Цена за продажба : 5 400 лв.
Площ : 34 m?

Детайли
Под наем - Варна - Бриз
Цена за наем : 100 лв.
Площ : 29 m?

Детайли
ПРОДАВАМ Гараж - тухлен
Детайли
Цена за продажба : 16 180 лв.
Площ : 20 m?

Детайли
Подземно паркомясто
Детайли
Цена за продажба : 15 600 лв.
Площ : 16 m?

Детайли
Garaj-BG.com Ревю От Божил Климентов, CEO в REPR Рейтинг: 4.5 от 5. "Наистина един от най-добрите сайтове за продажба и отдаване под наем на гаражи и паркоместа, които съм виждал!"

Партьори

Как да обзаведем гаража? - част 1
Неделя, 19 Февруари 2012 10:10

Обзавеждането на гаража е една от най-забавните дейности, които може да вършите. Тук можете да развихрите фантазията си до големи висоти, за разлика от къщата ви. Наистина, не съществуват ограничения, когато се заемете с него.

Той е част от къщата, и в същото време не е. Правилата за къщата не важат при него, и слава богу, къде във стилния ви дом можете да сложите изцапани инструменти или колело което сте карали преди 15 зими?
Начина на обзавеждане е ваше решение. Какво искате да правите в гаража? Да паркирате колата си? Да държите зимнината си?
В зависимост от желанията ви, обзавеждането ще варира. Нека ви дам няколко идеи за това ,как можете да обзаведете гаража си.

Работилница в гаража


Работилница
Ако сте от хората, които обичат занаята си и искат да си направят собствена работилница вкъщи, то мястото е гаража. Ако е отделен от къщата, още по – добре. Шума от работата ви, няма да пречи на никого в къщата, а и от санитарна гледна точка, газовете няма да се разпространяват в дома ви.
Обзавеждането за работилница, не е сложно.  Необходима ви е маса, няколко рафта на стената и чекмедже за по –дребните елементи.  Разбира се, ако се занимавате професионално, то трябва да помислите за по – сериозно оборудване.

Фитнес в гаража


Лична фитнес зала
Чудесен начин да спестите пари от фитнес е да направите в гаража си собствена фитнес зала. Първоначалната инвестиция ще Ви се отблагодари с времето, тъй като уредите могат да се използват от цялото семейство, а и картите за фитнес никак не са евтини.
Гаража не е огромна постройка, затова умно трябва да изберете какви уреди да сложите в него. Тук ви съветвам горещо да сложите лежанка, щанга и гири. Мускули си правят със свободни тежести, от машини нямате нужда.
Ако държите на кардио упражненията, то можете да си сложите бягаща пътечка.
Тъй като в гаража ще спортувате, то имате нужда от качествена вентилация за гараж и изолация на обекта. Никак не е приятно да спортувате и да дишате въздух от миналия месец.

 
redrube.mobi tube8 uporn.icu spycamera.club