ВходРеклама

Имоти

Под наем - Варна - Левски
Цена за наем : 45 лв.
Площ : 13 m?

Детайли
Варна - Колхозен пазар
Детайли
Цена за продажба : 25 300 лв.
Площ : 20 m?

Детайли
Нов гараж
Детайли
Цена за продажба : 15 600 лв.
Площ : 20 m?

Детайли
Варна - Виница
Детайли
Цена за продажба : 11 000 лв.
Площ : 19 m?

Детайли
Подземно паркомясто
Детайли
Цена за продажба : 15 600 лв.
Площ : 16 m?

Детайли
Под наем - Варна - Лятно кино Тракия
Цена за наем : 500 лв.
Площ : 50 m?

Детайли
Гараж - Варна - Левски
Детайли
Цена за продажба : 21 450 лв.
Площ : 26 m?

Детайли
Garaj-BG.com Ревю От Божил Климентов, CEO в REPR Рейтинг: 4.5 от 5. "Наистина един от най-добрите сайтове за продажба и отдаване под наем на гаражи и паркоместа, които съм виждал!"

Партьори

Как да обзаведем гаража? - част 2
Неделя, 19 Февруари 2012 17:17

Мъжки гараж

Ако обичате да се събирате с компанията ви през уикенда, да играете билярд, дартс, да пиете бира и други типично мъжки занимания, то гаража е готов да ви приюти. Обзавеждането може да варира от това какви забавления искате да предлагате

"Мъжка" стая
Добра идея е да сложите маса за билярд, малко барче за напитки, дартс  или всичко, което ви кара да подскачате от възторг.
Решете проблема с недостатъчното място във всекидневната, като преместите вечерите за среща с приятели в гаража. Тук можете да развихрите въображението си и да включите всякакъв вид мебели, уреди и декорация.
Гаражът ви може дори да се превърне в клуб, ако пожелате. Достатъчно е да поставите мивка, мини барче, няколко бар стола и хладилник, за да поставите основите на своя собствен домашен клуб за забавления
За да сте сигурни. че разни комисии няма да ви закачат, е добре да се посъветвате, какво можете да правите в този клуб, за пример, сервирането на алкохол е позволено, но помещението трябва да отговаря на определени санитарни изисквания.

Мъжка стая

Музикална стая
Детето ви надува музиката докрай?
Обичате да свирите на китара, но на другите хич не им се слуша?
Имате чудесен вариант, да превърнете гаража в музикална стая.
Ако добавите към стените, тавана и вратите на гаража си шумоизолация, можете да го превърнете в чудесна музикална стая за Вас и Вашето семейство. Тази идея е особено подходяща за семейства с вечно купонясващи тийнейджъри или деца, свирещи на музикален инструмент – така ще си спестите постоянния шум от музикалната уредба и мелодията от  упражненията с инструмента.

Музикална стая


Перално помещение

Ако нямате място в дома си за отделно перално помещение,  можете да отделите част от гаража или пък целия гараж. Особено подходящи за целта са помещенията с прозорци, които да осигуряват естествена светлина. Тук ще имате място за пералнята, за сушилнята, за монтаж на шкаф с рафтчета и чекмеджета за препаратите и дрехите и прочее.

Перално помещение

Що се отнася до гаража, можете да приложите почти всяка щура идея, която ви мине през главата. Това е едно от местата, които символизират свободата, в гаража можете да сложите обзавеждане, което да покрие изискванията от домашно кино до перално помещение, от склад до клуб на кварталния футболен отбор.
Избора зависи изцяло от вас!

 
redrube.mobi tube8 uporn.icu spycamera.club