ВходРеклама

Имоти

Под наем - Варна - Лятно кино Тракия
Цена за наем : 500 лв.
Площ : 50 m?

Детайли
Под наем - Варна - Бриз
Цена за наем : 100 лв.
Площ : 29 m?

Детайли
ПРОДАВАМ Гараж - тухлен
Детайли
Цена за продажба : 16 180 лв.
Площ : 20 m?

Детайли
Нов гараж
Детайли
Цена за продажба : 15 600 лв.
Площ : 20 m?

Детайли
Подземен гараж - Варна - Електрон
Детайли
Цена за продажба : 5 400 лв.
Площ : 34 m?

Детайли
Гараж - Варна - Левски
Детайли
Цена за продажба : 21 450 лв.
Площ : 26 m?

Детайли
Варна - Виница
Детайли
Цена за продажба : 11 000 лв.
Площ : 19 m?

Детайли
Garaj-BG.com Ревю От Божил Климентов, CEO в REPR Рейтинг: 4.5 от 5. "Наистина един от най-добрите сайтове за продажба и отдаване под наем на гаражи и паркоместа, които съм виждал!"

Партьори

Причини да превърнете гаража в място за живеене?
Вторник, 21 Февруари 2012 10:10

Гараж под наем Нормално е да го искате, всеки го иска.

  • Имате ли нужда от повече пространство?
  • Имате ли нужда от повече доходи?
  • Искате ли стойноста на имота ви да се покачи?

Един лесен начин за постигането на тези желания, е да превърнете гаража си  в място за живеене.

Изграждане на гараж, като място за живеене е чудесен начин за разширяване на жизненото ви пространство с ограничен бюджет.

Тук са някои от най-важните причини да се изгради един. Вие сигурно ще се досетите и за други, но нека ви покажа основните.

Приемане на гости/стая за гости
Ако имате гости или посетители, независимо дали е за една нощ или по-дълго, да ги настаните в отделна стая за гости е чудесен вариант.  Тя ще даде на посетителите ви чувство на  неприкосновеност на личния живот, както и ще предостави лично пространство за тях.
Все едно не са напускали дома си.

Стая за гости

Място за усамотение
Превръщането на гараж в малък апартамент  е добра идея, ако имате деца, които са в края на пубертета си и се стремят към независимост и пространството. Чрез  променянето на гаража  в апартамент, ще им дадете  стая в която да се чувстват самостоятелни, без да са твърде далеч от дома. Това не се отнася само за децата, вие също можете да избягате за малко от шума и  динамиката на живота, като направите стаята за отдих.

Място за усамотение

Отдаване под наем
Ако желаете да увеличите доходите си, то отдаването под наем на гараж е правилна стъпка в тази посока. Дали е преработен и става за живеене или е само гол под, винаги ще има заинтересовани наематели.
Обмислете добре това предложение, ако е годен за живеене, гаражат ви може да генерира доста доходи, дори след няколко месеца може да си приберете инвестицията, която се вложили в строежа му.

Стая за възрастни роднини
Може да имате възрастен или болен  роднина, така че трябва да се наложи да се грижите за него редовно. Ако не имате достатъчно  пространството в дома си, за да направите това, настаняването му в гаража е идеално решение на проблема.
По този начин вие винаги ще сте близо до него, без реално да е в дома ви.

Цена на имота

Цена на имота
Превръщането на гараж в място за живеене, вдига неимоверно цената на имота ви. Ако имате голям  хубав двор, барбекю и беседка, то цената на му се вдига още повече.
Влагането на пари в преубразуването на гаража, може да се окаже успешна инвестиция, която ви гарантира отлична възвращаемост, в период на икономическа нестабилност това е отличен актив.

След като разбрахте големите ползи от превръщането на гаража в място за живеене, материализирането им е въпрос на време.

 
redrube.mobi tube8 uporn.icu spycamera.club